sâmbătă, 18 august 2012

Crin ii vrea pe Morar si Kovesi afara.

Preşedintele interimar, Crin Antonescu a afirmat vineri seară că Laura Codruţa Kovesi şi Daniel Morar ar trebui schimbaţi din funcţii atunci când le expiră mandatele nu numai pentru că acţiunile Parchetului 'sunt discutabile' dar şi pentru că 'în democraţie oamenii se mai schimbă', potrivit Agerpres.

'În legătură cu domnul Daniel Morar (...), el şi-a terminat mandatele care conform legii puteau să-i revină. Este într-o prelungire pentru că nu s-a făcut o propunere din partea Ministerului Justiţiei şi sper cât de curând să se facă propunerea şi să avem şi un ministru de justiţie cu normă întreagă, e şi dorinţa premierului după cum aţi văzut', a spus Antonescu la un post de televiziune.

În legătură cu Laura Codruţa Kovesi, el a spus că mandatul acesteia expiră în septembrie.

'O să vă spun foarte sincer că eu personal cred că da, ministrul Justiţiei şi bineînţeles preşedintele, cine va fi, trecând prin CSM care discută, avizează propunerile respective, trebuie să se gândească foarte serios.
Sursa:incomemagazine.ro

Normal ca trebuie schimbati pentru ca sunt niste slugi basiste ,dar ar trebui sa fie schimbat si sistemul de punere in functie a procurorului general si seful DNA pentru ca daca imi schimbi doua slugi basiste cu doua slugi ale lui Ponta nu faci mare lucru.Singurul lucru bun din asta ar fi bagarea lui Base la puscarie...dar oricum sistemul trebuie schimbat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu