vineri, 31 august 2012

Apple si tupeul.

  Justiţia americană va examina pe data de 6 decembrie solicitarea companiei Apple de a interzice comercializarea în SUA a opt modele de telefoane produse de societatea concurentă sud-coreeană Samsung, care, în opinia Apple, au fost realizate pe baza unor brevete ale companiei americane, transmit agenţiile AFP şi EFE.

Un judecător din San Jose (California) a decis vineri că Samsung a folosit tehnologia Apple pentru a realiza anumite componente ale popularelor sale iPhone şi iPad, condamnând-o la plata unei despăgubiri de 1,05 miliarde de dolari către societatea americană. În urma acestei decizii favorabile, Apple a hotărât să ceară şi interzicerea comercializării anumitor produse Samsung pe piaţa SUA.

Potrivit unei note a justiţiei americane, pe data de 6 decembrie va fi luată în discuţie şi posibilitatea creşterii amendei pentru grupul sud-coreean, care s-ar putea tripla.

În schimb, pe data de 20 septembrie va avea loc audienţa dedicată cererii Samsung de ridicare a interdicţiei care vizează din luna iunie tableta sa Galaxy Tab 10.1, judecătorii stabilind că aceasta nu a fost copiată de la Apple.

Acest proces, cel mai amplu din SUA în ultimele decenii pentru violarea de brevete, poate avea consecinţe majore pentru piaţa produselor informatice.

Sursa:money.ro

Astia de la Apple au cam mult tupeu...dupa ce ca 25% dintre componentele iphone sunt facute de Samsung mai vreau sa ii si scoata de pe piata americana.E clar ca celor de la Apple le e frica de Samsung pentru ca stiu ca sunt mai buni si incearca sa apeleze la tot felul de chichite pentru a scapa de ei.Apple e o companie care cumpara componente,le asambleaza si baga pe el un sistem de operare slab si gata sunt mari inventatori.Toata lumea stie ca tableta e inventia Microsoft ,dar ei se lauda ca e a lor.Samsung pe langa faptul ca isi produce singur componentele(care sunt cele mai bune de pe piata) au si cel mai bun sistem de operare pentru telefoane de pe piata,Android de la Google, deci sunt muuuuuuuuuult peste Apple.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu